Djehuti Ankh-Kheru

[:en]

20 vragen en antwoorden over Malcolm X:

Malcolm X is an icon of the Black movement. His personal history as a young man who came from a drugs environment and became an intellectual with sharp analysis of racism is remarkable. He is an inspiration to black people all over the world. As a Muslim he speaks to young Muslims who fight against racism, exploitation and oppression. Dhejuti-Ankh-Kheru describes the life and struggle of Malcolm X and his contribution to the liberation of the Black man in 20 questions and answers.

Djehuti-Ankh-Kheru is a writer, journalist, researcher and poet, who has studied issues such as world history, the contributions of Africa and its Diaspora to world civilization, mental slavery, and the origin and history of religion.

Price: € 7,50
ISBN: 978-90-74897-82-2
Pages: 80
Year of publication: 2015
Order information: Order at Bol.com or Amazon

 [:nl]

20 vragen en antwoorden over Malcolm X:

Malcolm X is een icoon van de Zwarte beweging. Zijn persoonlijke geschiedenis van jongeman die in het drugsmilieu belandde tot intellectueel die haarscherpe analyses maakt van racisme is opmerkelijk. Hij is een inspiratiebron voor zwarte mensen over de hele wereld. Als moslim heeft hij ook een aantrekkingskracht op jonge moslims die strijden tegen racisme, uitbuiting en onderdrukking. Dhejut-Ankh-Kheru beschrijft in 20 vragen en antwoorden het leven en de strijd van Malcolm X en zijn bijdrage aan de bevrijding van de Zwarte mens.

Djehuti-Ankh-Kheru is een schrijver, publicist, onderzoeker en dichter, die zich verdiept heeft in onderwerpen als de wereldgeschiedenis, de bijdragen van Afrika en haar diaspora aan de wereldbeschaving, mentale slavernij, en de oorsprong en geschiedenis van religie. This book is only available in Dutch.

Prijs: € 7,50
ISBN: 978-90-74897-82-2
Pagina´s: 80
Jaar van publicatie: 2015
Bestelinformatie: Bestel bij Bol.com of Amazon

 [:]